Suera organitza la mostra ‘Dones infinites’ de fotografies de dones del poble intergeneracional

L’Ajuntament de Suera ha començat la recollida d’imatges per a la mostra de fotografia ‘Dones Infinites’, la qual vol recopilar les escenes de les avantpassades de les dones de Suera, així com les noves generacions. Les participants rebran una motxila sac exclusiva il·lustrada per a l’ocasió per part de l’artista valenciana Sara Bellés. La regidora de l’àrea d’Igualtat, Gema Soriano, ha explicat que l’objectiu de la mostra és “recrear la història que han viscut les nostres avantpassades i fomentar la sororitat i les relacions entre les dones de totes les generacions de Suera”.

Les participants hauran d’enviar o portar a l’ajuntament les fotografies de les dones, que poden estar a soles o acompanyades per altres familiars (germanes, cosines, avies, besavies, etc) o amigues. A banda, també podrán fer-se fotos actuals junt a les dones de la seua familia o amistats, ja siguen de la mateixa generació o d’un altra. Podran participar fins al diumenge 7 d’agost.

Durant la setmana cultural que organitza el Centre Cultural Suera a l’agost, es realitzarà
l’exposició i es repartirà l’obsequi a totes les participants. “És important recordar tot allò que van fer les dones del món rural, en concret les de Suera, ens han obert portes i mereixen un reconeixement especial”, ha destacat la regidora.

Informació i Foto: Ajuntament de Suera

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: