La FFCV envia una carta a la Generalitat Valenciana amb la proposta de desescalada amb entrenaments

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha enviat una carta a la Generalitat Valenciana amb una proposta perquè el futbol i futbol sala territorial pugui tornar als entrenaments a partir de l’16 de febrer de forma progressiva i complint amb tots els protocols sanitaris.

La carta ha estat adreçada a Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, i a Vicent Marzá, conseller d’Educació, Cultura i Esport, i signada per Salva Gomar, president de la FFCV.

En aquesta missiva, la FFCV estableix un triple objectiu amb la mesura:

Poder reiniciar les competicions en forma de desescalada progressiva, començant pels entrenaments en les seves respectives instaciones.
Reivindicar l’esport com salut i alleujament físic i psicològic per als i les esportistes i les seves famílies.
Lluitar contra el sedentarisme que s’està donant durant la prohibició.

A més, la FFCV s’explica al document el progressiu de la mesura, ja que no implicaria desplaçaments els caps de setmana.

Finalment, la FFCV recorda en la carta que el futbol amb els deguts protocols sanitaris no és un focus de contagi, com així assegura l’informe de l’Ministeri de Sanitat i la pròpia experiència de la FFCV en els mesos de competició durant la pandèmia.

«El nostre compromís és el de col·laborar amb la Generalitat Valenciana per vetllar perquè es compleixin rigorosament els protocols sanitaris, encara que es tracti només d’entrenaments», explica la carta.

L’enviament d’aquesta carta és una més de les accions de la campanya #EntrenemSegurs, promoguda per la FFCV per a la tornada segura a l’activitat esportiva de forma progressiva.

El futbol i futbol sala base està aturat a la Comunitat Valenciana des del 5 de gener per un decret de la Generalitat Valenciana, mentre que el dia 21 de gener un altre decret de la Generalitat va paralitzar tot el futbol i futbol sala territorial.

Informació i Foto: FFCV

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: