La EPSAR destina 524.200 euros a obres de sanejament d’aigües en el municipi de Crevillent

La Generalitat invertirà, a través de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), 524.200 euros en les obres de construcció de la connexió del sanejament del barri de l’Estació amb la xarxa de sanejament de Crevillent.

L’objecte d’actuació consisteix en la construcció d’una estació de bombament que captarà les aigües residuals del barri per conduir-les, mitjançant una canonada d’impulsió, fins a la xarxa de col·lectors generals del nucli urbà de Crevillent, des d’on es conduirà l’aigua residual cap a la estació depuradora de la localitat, donant, d’aquesta manera, solució a un problema històric que patia el barri de l’estació.

El barri de l’Estació és un nucli poblacional que es troba situat a uns quatre quilòmetres al sud del nucli urbà de Crevillent i compta amb una població censada de 35 habitants, però hi ha una previsió de creixement, que pot arribar a mig termini els 300 habitants i generar un cabal d’aigua residual proper als 75m3 / dia. Actualment, aquesta zona no disposa de tractament adequat ni de connexió amb el sanejament del nucli principal.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: