L’aeroport de Castelló promou noves aliances a la fira Connect a Càller

L’aeroport de Castelló participa a la fira de connectivitat aèria Connect Route Development Forum, que té lloc entre el 5 i el 7 de juny a la localitat italiana de Càller (Sardenya), amb l’objectiu de promoure noves aliances que contribueixin a la consolidació i desenvolupament de la infraestructura.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que hi ha programada una àmplia agenda de reunions amb representants de companyies aèries, aeroports i professionals del sector aeronàutic, als quals se’ls està informant «sobre els avantatges competitives, oportunitats i possibilitats de col·laboració que ofereix l’aeroport de Castelló «.

En el cas de les companyies aèries, segons Bernat, l’objectiu «és ampliar i aprofundir els contactes que es vénen mantenint per tal d’obrir nous mercats i consolidar els existents».

En aquest sentit, el director d’Aerocas ha recordat que pròximament es va a activar un procés negociat per a assolir una tercera connexió a través de la segona campanya de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals. Aquesta campanya ja ha deparat l’adjudicació de dues noves rutes d’esquí Luton i Marsella, que arrencaran el 2020 i tindran un període de vigència de tres anys.

D’altra banda, el director d’Aerocas té programades diverses reunions amb representants d’aeroports amb els quals ja hi ha connexió, «amb la finalitat de teixir aliances cooperatives que contribueixin a la consolidació de les rutes existents».

Connect és un dels principals certàmens de connectivitat aèria d’Europa, ja que reuneix prop de 600 professionals del sector, incloent més 65 aerolínies i 250 aeroports.

 

 

 

Informació i Foto; Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: