La Diputació de Castelló participa en la presentació del llibre “Estratègies per al desenvolupament local a la ruralitat”

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha participat en la presentació del llibre «Estratègies per al desenvolupament local a la ruralitat», editat per la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló.

En l’acte, realitzat a l’UJI aquest matí, Ferrando ha destacat el paper dels agents de desenvolupament local «com a necessari per a combatre el despoblament, diversificar i complir els objectius de desenvolupament sostenible en les comarques de Castelló».

«Per al servei de Promoció Econòmica és essencial el paper que els agents de Desenvolupament local fan al llarg de totes les comarques de Castelló, ja que considerem que són professionals necessaris a l’hora de conéixer els recursos i les oportunitats de les quals disposa cada municipi», ha reiterat.

A la presentació han participat també la vicerectora de cultura de l’UJI, Carmen Lázaro, el professor de la Universitat i coordinador de la publicació, Xavier Ginés, i la presidenta d’ADLYPSE Castelló. A més, s’ha fet una dinàmica per a la potencial construcció d’una Xarxa Tècnica del Desenvolupament Local.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: