José Martí ressalta l’aposta ecològica i innovadora de Jabones Beltrán, empresa d’Almassora que factura 2,5 milions d’euros a l’any

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat l’«aposta innovadora, ecològica i social» de Jabones Beltrán, una empresa familiar centenària situada a Almassora que, en 1921 va nàixer a Xert arran de que els seus propietaris durant alguns anys començaren a elaborar sabó en un bar de la localitat.

Es tracta d’una empresa en plena expansió, amb una facturació anual de 2,5 milions d’euros i una plantilla de 23 treballadors. En l’actualitat destina la seua producció al mercat nacional encara que en breu començarà a comercialitzar els seus productes als països del nord d’Europa en els quals existeix una major preocupació per la sostenibilitat mediambiental.

Jabones Beltrán, que està especialitzada en la producció de detergents, sabons i desinfectants, utilitza matèries primeres ecològiques i biodegradables que ajuden a previndre l’aparició d’al·lèrgies i dermatitis. A més, ha impulsat línies de productes per a bebés i per a persones amb pell sensible.

El president Martí ha fet a referència «la capacitat d’adaptació de l’empresa a les noves demandes del mercat, en un panorama com l’actual en el qual l’ecològic té un especial atractiu en els mercats».

També ha assenyalat que «encara que Jabones Beltrán té la seua seu a Almassora, és originària de Xert, una circumstància que no volem passar per alt els qui estem convençuts del molt talent que existeix als nostres pobles d’interior».

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: