La Diputació de Castelló organitza per al proxim diumenge 3 de desembre un espectacular concert de nadal

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló oferirà costat de l’Orquestra Lírica de Castelló un espectacular Concert de Nadal el proper diumenge dia 3 a les 18:30 hores. Més de 60 músics de la formació castellonenca oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer, a la Plaça de les Aules davant del Palau Provincial, obert a totes les persones que vulguin gaudir-lo.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “serà una bona oportunitat per donar la benvinguda a aquestes dates tan especials, acompanyats del talent castellonenc que desprendrà l’Orquestra Lírica en un format poc habitual, que és a peu de carrer, perquè tots els castellonencs que ho desitgin s’apropin i gaudeixin d’aquesta iniciativa “.

En aquest sentit, Sales ha explicat que “també serà una bona oportunitat per posar en valor i promocionar l’activitat dels nostres músics, així com d’aportar una activitat cultural de primer ordre al centre de la capital de La Plana, per dinamitzar-en aquestes jornades prèvies al Nadal “.

En el repertori programat per al concert figuren peces tan diverses com valsos, polques o música festiva.

Una Orquestra ‘de i per a Castelló’

L’Orquestra Lírica de Castelló és la primera orquestra professional de Castelló que s’especialitza en produccions líriques (òpera, sarsuela, musical, simfonicocoral, etc.). Entre els valors que destaquen d’aquesta formació està la qualitat dels seus espectacles, la joventut dels seus integrants i que es defineix com una orquestra ‘de i per a Castelló’, que creu fermament en el potencial de la província i que per tant aposta per desenvolupar- en i per Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: