La Diputació de Castelló llança la campanya “Tria Castelló”

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló invertirà 150.000 euros en l’ambiciosa campanya ‘Tria Castelló’ que ha dissenyat per impulsar al màxim el consum de productes autòctons de la província. Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, i sent aquest període en el que més consum agroalimentari es concentra, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat avui a la Cooperativa d’Oli de Viver aquesta potent iniciativa que traurà al carrer de la mà dels productors castellonencs els productes de la marca guia de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor per fomentar el seu consum durant les pròximes dates.

“Aprofitant que estic en unes instal·lacions modèliques d’una empresa que ha sabut entendre el temps que corre al món rural i la necessitat de treballar des de la professionalització per tal d’aconseguir que cada dia hi hagi noves oportunitats per a la gent que decideix viure aquí a la zona de l’Alt Palància, avui presentem la potent campanya promocional Tria Castelló, Tria Castelló, perquè les taules de la nostra província s’omplin de productes de Castelló “, ha assenyalat el president.

En aquest sentit, Moliner ha explicat que “des del Govern Provincial estem apostant per posar en valor els nostres menjars, els nostres millors productes, però també per retornar riquesa al territori. Aquesta aposta de triar productes de la terra estem en condicions de garantir al consumidor que no li va a defraudar. Estem segurs que els nostres olis són a l’elit dels olis del món, i el mateix amb altres productes que configura una natura morta de productes de primer nivell i que no defraudarà a qui ho triï. I no té sentit que en la nostra província arribada el Nadal no apostem per aquests productes de Castelló. I des de la Diputació, des d’avui fins a Nadal vam arrencar aquesta campanya potent de comunicació convidant-los a tots a que consumeixin Castelló aquest Nadal “.

Entre les accions que contempla aquesta iniciativa figuren diverses fires i accions directament dirigides a la venda de producte fins a finals d’any, així com una important campanya de comunicació que es mantindrà durant aquest període per visibilitzar el producte castellonenc a través de mitjans de comunicació, accions de màrqueting, Xarxes Socials i agències, així com en suports de publicitat exterior. Una promoció que es realitza a nivell provincial autonòmic i nacional.

Cal assenyalar que també com a part de l’esforç de la Diputació per visibilitzar el producte de Castelló, a través de Castelló Ruta de Sabor ha col·laborat perquè alguns productors, botigues especialitzades i centres comercials hagin elaborat cistelles nadalenques amb productes autòctons que formen part de la marca guia.

Noves fires i activitats programades fins a finals d’any
Tot i que ‘Tria Castelló’ és una campanya que neix amb vocació de mantenir-se durant tot l’any, és especialment durant aquest període de màxim consum agroalimentari en el qual centrarà els seus esforços per tal d’aconseguir multiplicar la venda de productes autòctons de Castelló.

Així, amb la col·laboració de l’Associació de Sommeliers de Castelló i Província (ASUCAP), la Diputació ha organitzat com una de les primeres accions de la campanya la primera edició del Cicle Tastets maridades de productes Castelló Ruta de Sabor. Es tracta d’una activitat dirigida tant al sector professional, com al públic en general, amb la finalitat de promocionar els nostres productes i incentivar el seu consum a través d’aquest ‘aparador’ del sector agroalimentari de qualitat. Els tastos estan tenint lloc amb una gran acollida de públic durant el mes de novembre i continuaran els dies 4, 11 i 18 de desembre a l’edifici de Cultura de la plaça Les Aules.

Una altra important activitat d’aquesta campanya serà la Fira del Vi Ciutat de Castelló els dies 1, 2 i 3 de desembre. El recinte de la Pèrgola acollirà aquest espai no només dedicat al consum ia la venda de productes, sinó que també es planteja com un espai didàctic-educatiu amb activitats per a adults i petits en els quals es pot conèixer tota la cultura que envolta el vi. Tasts, demostracions, xerrades, tallers i actuacions musicals en directe completaran una interessant programació al voltant del vi de Castelló.

Apropar l’interior a l’litoral: I Mercat de la Tòfona Negra
Entre les iniciatives més noves de les organitzades per part de la Diputació en aquesta campanya ‘Tria Castelló’ figura l’organització el proper 17 de desembre del I Mercat de la Tòfona Negra. Aquest esdeveniment tindrà lloc de 10: 00h a 15: 00h a la Plaça de les Aules de Castelló. Entre els objectius d’aquesta iniciativa hi ha la promoció d’aquest preuat fong que es conrea interior de la província, fomentar el seu coneixement i potenciar el seu consum en les properes dates nadalenques. Serà una gran oportunitat per donar suport a la gastronomia i fomentar les oportunitats turístiques dels municipis productors.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: