La Diputació de Castelló manté a hores d’ara una actuació històrica en matèria de carreteres

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló manté a hores d’ara una actuació històrica en matèria de carreteres en tenir actives cinc obres que milloraran notablement les oportunitats de l’interior de la província. El Govern Provincial manté així una ambiciosa actuació conjunta en cinc vials executant una inversió de 2.516.831 euros en la millora d’un total de 20 quilòmetres de carreteres amb els beneficis que això suposa tant per als veïns de l’interior en els seus trasllats diaris com en el accés de potencials turistes a aquestes zones de l’interior de la província.

El diputat provincial de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha explicat que. “Ara mateix la Diputació està actuant sobretot en la comarca dels Ports en matèria de carreteres amb una actuació històrica, en cap moment havien coincidit tantes actuacions a la vegada de manera conjunta per impulsar les oportunitats dels nostres pobles”.
En aquest sentit, el diputat ha explicat que “està pràcticament acabada la carretera de la Canà, també estem actuant a la carretera de Xiva a Morella, estan començant els treballs en l’accés a Vallibona, acabant a la carretera que uneix Olocau a la Todolella , i tot això acompanyat d’un avanç substantiu del projecte d’ocupació dels terrenys per a la carretera que uneix la Mata fins al límit de la província i que d’alguna manera ve a vertebrar la connexió amb Aragó “.

Es tracta, segons el diputat de “cinc actuacions molt necessàries que ajudaran en les comunicacions interiors i que vindrà a complementar l’actuació més important a la zona, a la N-232 al Port de Querol que també s’està portant a terme, en aquest cas per part del Ministeri. Estem en el camí de resoldre aquesta asimetria que hi havia entre el nord i el sud de la província respecte a infraestructures viàries, i per tant en el camí d’igualar les oportunitats entre tots els municipis i zones de la província, principal objectiu estratègic de la Diputació de Castelló “.

A continuació queden detallades les actuacions que s’estan duent a terme en aquests moments per part de la Diputació a la província:

– CV-117. Morella a Xiva de Morella. Reforç del ferm i millora de la seguretat viària PK 0 + 000 A PK 2 +700. 526.831 euros
– CV-105. La Sènia a Torremiró per Castell de Cabres. Millora de la plataforma i reforç del firme.PK 12 + 200 A 14 + 950. 615.000 euros
– CV-111. Accés a Vallibona des de la N-232. Reforç de ferm i millora de la seguretat viària. PK 1 + 700 A PK 10 + 700. 800.000 euros
– CV-122. Todolella a Olocau del Rei. Pavimentació. Tram PK 1 + 650 a PK 7 + 000. 275.000 euros
– Camí la Canà, amb 300.000 euros d’inversió i actuació sobre 4,02 quilòmetres
Més de 9 milions en carreteres per 2018
La Diputació de Castelló invertirà el 2018 més de 9.063.837 euros en la millora de la xarxa de carreteres provincial d’acord al seu eix estratègic d’impulsar noves oportunitats, especialment en les zones amb menys recursos de l’interior.
Seran 24 actuacions de millora les que portarà a terme amb aquesta inversió, entre les quals s’inclouen les ja programades per a aquestes setmanes.
D’acord a aquest compromís per millorar les oportunitats de les zones menys accessibles de la província, la Diputació donarà començament en breu a les actuacions de millora de la seguretat viària en travessies urbanes en carreteres provincials amb un total d’inversió de 334.296 euros a:
– CV-120 La Mata
– CV-154 Torre d’en Domenech
– CV-159 Les Useres
– CV-166 Culla
– CV-166 Benassal
– CV-171 Atzeneta
– CV-200 Castellnovo
– CV-203 Torralba del Pinar

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: