La Diputació de Castelló ja prepara amb el suport rècord de més de 20 ajuntaments seva participació a Cevisama

La Diputació de Castelló ja prepara amb els ajuntaments la millor participació de la província en la història de totes les edicions de la fira de Cevisama, que se celebrarà del 28 de gener l’1 de febrer de 2019, per mostrar el suport de tota la província de Castelló al sector ceràmic. I ho farà amb la major quantitat d’ajuntaments fins a la data, ja que han confirmat la seva participació més de 20 municipis.

Per a això, el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, s’ha reunit amb representants dels consistoris per coordinar-se i facilitar que puguin treballar i presentar els seus projectes a l’estand que el Govern Provincial s’instal·larà a Fira València. Una informació que traslladarà de la mateixa manera a la resta de municipis ceràmics que no han pogut participar en aquesta trobada de treball.

«Volem ajudar a promocionar arreu del món l’inesgotable potencial del sector ceràmic provincial. Castelló és líder en creació d’ocupació industrial a Espanya i el sector ceràmic és el major exemple. És un innegable pilar econòmic i laboral per a aquesta província i des d’aquesta administració fem servir tots els recursos a la nostra disposició per a convertir-nos en aliats i ajudar a aquest sector productiu de referència provincial «, ha destacat el diputat de Promoció Econòmica.

Aguilella ha destacat que «aquest aparador que els obre aquesta casa en la principal cita de la indústria ceràmica espanyola, és una oportunitat única perquè els ajuntaments exhibeixin els seus projectes o iniciatives relacionades amb el sector».

Cal destacar que Cevisama és la fira professional del sector més internacional de totes les que se celebren en el panorama nacional i ofereix als seus expositors, com serà el cas de tots els municipis que se sumin a la proposta provincial, una porta oberta a més de 150 països i més de 90.000 compradors de tot el món.

Suport al clúster ceràmic provincial

Per a això, el Govern Provincial ja està coordinant amb els municipis una agenda de treball amb demostracions i presentacions que dinamitzaran l’activitat de l’estand de la província de Castelló i «de ben segur serviran per atraure professionals del sector i potencials compradors». D’aquesta manera, es pretén optimitzar recursos i posar d’una manera més eficient a disposició del sector totes les iniciatives que la Diputació i els ajuntaments del clúster ceràmic dediquen al sector industrial amb més pes a la província.

La Corporació Provincial realitzarà presentacions tècniques especialment dirigides a especialistes, productors i prescriptors de ceràmica castellonenca. Mostrarà els seus projectes més emblemàtics com el Pla Ceràmic de Regeneració Urbana, el seu projecte SOLCONCER, sobre noves aplicacions de la ceràmica i els avantatges de l’ús d’aquesta davant d’altres solucions constructives existents en el mercat així com el projecte VIGILANCER, creat amb l’objectiu de millorar la competitivitat del sector ceràmic, dotant-lo d’una potent eina de vigilància competitiva.

«En definitiva, es tracta d’aprofitar l’espai que ens ofereix Cevisama per projectar internacionalment el lideratge de la nostra província en un sector que és motor de l’economia provincial i de la creació de riquesa i ocupació en tota la Comunitat Valenciana», ha explicat el diputat, que ha dit «agafar bona nota dels suggeriments que ens han plantejat els ajuntaments en aquesta primera reunió de treball de cara a l’edició de 2019 per tal de satisfer totes les seves necessitats».

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: