La Diputació de Castelló incorpora el compliment dels ODS a les ajudes de Benestar Social per als ajuntaments

L’àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló ha incorporat el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a criteri de valoració per a l’adjudicació de les subvencions a municipis. Així ho ha explicat la vicepresidenta de la institució, Patricia Puerta, durant la seua visita a Portell de Morella, per a conéixer in situ el projecte de renovació de les instal·lacions del club de la tercera edat que executarà l’ajuntament i que comportarà l’adaptació dels banys a la normativa vigent d’accessibilitat.

És una actuació que la Diputació subvenciona amb 10.000 euros i “contempla dos dels objectius de desenvolupament sostenibles que promourà el departament: eficiència energètica i accessibilitat”. Cal tindre en conte que en aquests moments els banys no poden ser utilitzats per persones amb mobilitat reduïda per l’existència d’escales. A més, les portes tampoc compleixen la normativa vigent.

Durant la visita, la vicepresidenta s’ha reunit amb l’alcalde, Álvaro Ferrer, així com amb veïnes i veïns de la localitat, davant els qui ha comentat que “la incorporació dels ODS a les ajudes de Benestar Social “ens ajudarà a implementar una sèrie de bones pràctiques que ens concerneixen a tots, tant a la Diputació com als ajuntaments”.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: