La Diputació de Castelló impulsa l’eficiència energètica en les gaiates de Castelló

La Diputació de Castelló impulsa l’eficiència energètica en les gaiates de Castelló com a part del seu suport a les festes i tradicions de la província, i especialment amb la col·laboració en la millora de les festes de la Magdalena, declarades Festes d’Interès Turístic Internacional.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha anunciat l’aprovació i publicació en el BOP d’aquests ajuts que “permet que les comissions puguin optar de forma reglada a una subvenció que contribueixi a millorar aquests monuments tan importants en les nostres festes de la Magdalena. És una línia de treball que es correspon amb el compromís de la Diputació amb el manteniment i foment de les tradicions i festes de la província de Castelló, amb la capital de la Plana al capdavant “.

D’aquesta manera, amb aquests ajuts per un import de 28.500 euros (1.500 euros per comissió) la Diputació contribueix a la implantació de criteris d’eficiència energètica als monuments com a gran símbol de les festes fundacionals de Castelló. El termini de presentació de sol·licituds de les ajudes conclou el 2 de març.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: