La Diputació de Castelló entrega a Vila-real, l’Alcora i les Coves de Vinromà el premi “Som Ceràmica”

La Diputació de Castelló ha fet entrega avui als ajuntaments de Vila-real, l’Alcora i les Coves de Vinromà dels premis ‘Som Ceràmica’ al Millor Ús de Ceràmica en Espais Urbans d’acord al seu treball d’impulsar entre els ajuntaments de la província l’ús de ceràmica castellonenca en aplicacions urbanes.

L’estand provincial de la Diputació a Cevisama ha acollit aquest reconeixement pel qual el consistori de Vila-real rebrà 30.000 euros coma primer premi pel projecte de substitució de paviment ceràmic a la Plaça del Llaurador. El segon premi, amb 15.000 euros per a l’Ajuntament de l’Alcora reconeix l’aplicació ceràmica a l’entorn de l’Ajuntament i amb 5.000 euros el tercer premi a l’Ajuntament de les Coves de Vinromà per la instal·lació d’un mosaic de trencadís.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha posat en valor “aquesta línia d’actuació conjunta de totes les administracions locals de la província per intentar augmentar la utilització del material ceràmic castellonenc en el major nombre d’obres i projectes que realitzen els nostres ajuntaments. En definitiva del que es tracta és aconseguir que els nostres carrers i les nostres places siguin el millor aparador de l’ús ceràmic del producte fabricat a Castelló que té uns avantatges i unes qualitats que cap altre material té “.
Cal tenir en compte que ha estat un comitè tècnic el que ha valorat i estudiat els detalls dels projectes participants en aquesta iniciativa amb la qual el Govern Provincial reconeix els millors usos ceràmics realitzats en entorns urbans dels municipis de la província, per tal de fomentar l’ús de la ceràmica provincial en els projectes municipals que impulsen els ajuntaments.

Amb aquesta iniciativa, el Govern Provincial torna a posar de manifest el seu objectiu d’aconseguir un millor posicionament del producte ceràmic castellonenc, potenciant la seva utilització tant entre els ajuntaments com entre els prescriptors professionals amb l’objectiu últim de fomentar l’ocupació i l’autoocupació en el sector . Avui alcaldes i regidors de la província han participat en aquesta multitudinari acte de reconeixement a l’estand provincial de Cevisama, també amb el suport del vicepresident de la Diputació, Vicent Sales.

Suport de la Diputació a la ceràmica castellonenca
Aquesta iniciativa s’emmarca en tot un programa d’actuacions amb què la Diputació de Castelló manté un constant suport al sector ceràmic provincial. Així, va de la mà dels ajuntaments en la participació a Cevisama, crea eines per la competitivitat ceràmica en col·laboració amb l’ITC de l’UJI (SOLCONCER i VIGILANCER), i manté de forma continuada contacte tant amb el sector empresarial com amb els prescriptors professionals entre els quals també impulsa les jornades tècniques pertinents per fomentar l’ús de la ceràmica castellonenca com a material prioritari per a la construcció, tal com va passar ja el 2017 amb la celebració de la i Jornada de Promoció ceràmica en Espais Urbans.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: