La Diputació de Castelló ha iniciat ja els treballs de millora del cami de la Canà

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló ha iniciat ja els treballs corresponents a la millora del Camí de la Canà i respon amb això a una de les demandes històriques dels veïns de la comarca dels Ports. El Govern Provincial invertirà prop de 300.000 euros en aquesta actuació, que comprèn l’asfaltat d’aquest transitat camí rural al tram entre Morella i Castellfort.

El diputat provincial de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha explicat que “aquests dies s’han iniciat els treballs de tractament de la via al que seguirà la presència de maquinària per a procedir al seu asfaltat”. “Hem de tenir en compte que aquests treballs milloraran de forma notable les comunicacions en aquesta comarca de l’interior de la província en millorar la seguretat viària, i amb això també la qualitat de vida dels seus veïns”.

Igualar les oportunitats de l’interior per consolidar població
Els treballs al Camí de la Canà es corresponen amb el compromís de la Diputació Provincial de dotar les zones rurals de l’interior de més recursos per igualar les oportunitats dels seus veïns respecte a les d’altres zones més poblades i amb més recursos de la província .
“Amb aquests treballs donarem una solució eficaç a un problema que s’ha allargat durant massa temps. I és que, malgrat ser un camí rural, és un vial que és bàsic per a la comunicació de la comarca i que és transitat diàriament pels veïns de la zona “, ha indicat el diputat.
D’aquesta manera, ha afegit el diputat provincial, “fem un pas més dins d’un dels principals eixos estratègics en la gestió d’aquesta administració com és el de la consolidació de la població en el món rural castellonenc a través de la campanya Repoblem. Millorar les infraestructures viàries és clau per impulsar el desenvolupament del territori i generar el millor escenari possible perquè el teixit empresarial de l’interior guanyi en competitivitat “.
Més de 6 milions d’inversió en carreteres de l’interior
la Diputació invertirà aquest 2017 un total de més de sis milions d’euros en la millora de les carreteres provincials i es confirma com l’Administració que més inverteix a Castelló, amb 42,7 milions d’euros del seu pressupost en inversió directa durant aquest exercici.
“La veritable aposta pel municipalisme i pels pobles petits de la nostra província és invertir en ells per solucionar els seus problemes reals, cosa que es plasma molt bé en l’ambiciosa aposta inversora en carreteres del Govern Provincial de Javier Moliner”, ha conclòs el diputat .
Cal recordar que aquests dies la Diputació conclou la tramitació de les 18 noves actuacions en carreteres amb una inversió de 4,6 milions d’euros que va anunciar el president provincial, Javier Moliner, fa tot just unes setmanes per començar les obres a principis de novembre. Actualment els projectes d’actuació es troben en fase d’exposició pública a l’espera dels permisos de Conselleria que permetin ia iniciar les actuacions. I és que el Govern Provincial impulsa la seguretat viària, especialment en entorns rurals, com a oportunitat també de consolidar població a l’interior de Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: