La Diputació de Castelló preveu el millor mes d’octubre turistic dels darrers anys a la provincia

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló preveu el millor mes d’octubre turístic dels darrers anys a la província. Així, ia falta de confirmar-ho amb les dades oficials, el Patronat Provincial de Turisme de la institució augura, després de les converses mantingudes amb una mostra important d’empresaris i municipis, un increment d’almenys un 8% de l’activitat del sector turístic castellonenc respecte al mateix període de 2016.
 
El vicepresident provincial i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat positivament aquestes previsions que “es tradueixen en més turistes en els pobles, més activitat en els seus comerços i més economia a la província. Un comportament així de positiu a hores d’ara de l’any vol dir més oportunitats per als castellonencs, i això és una bona notícia “.

Cal tenir en compte que entre els factors que han afavorit el bon comportament turístic en la província durant aquest mes se situa, a més de la promoció, la qualitat de l’oferta, el bon temps i la coincidència de diversos ponts festius, cosa que ” ha animat que sobretot més famílies s’hagin decidit a visitar-nos durant aquest període que tradicionalment és inclòs ja com a temporada baixa en bona part de la província “.

Un pressupost de rècord per a Turisme el 2018
La Diputació de Castelló contribueix al bon comportament turístic de la província en prioritzar com a eix estratègic de desenvolupament dels pobles el turisme i els recursos que al mateix dedica. És per això que el Govern Provincial donarà un altre empenta decisiva al turisme provincial al dedicar-li un pressupost rècord de 5.384.600 euros en l’exercici 2018.

Martínez ha posat èmfasi que “el turisme de Castelló està en un moment clau per al seu desenvolupament i necessita inversions que impulsin la seva competitivitat respecte a altres destinacions. Això és el que estem fent de la mà dels empresaris i dels municipis “.

A més, ha indicat que “d’aquest pressupost de rècord també és important assenyalar que el 40% anirà dirigit a accions directament dirigides a atreure turistes, a promoció, amb més de dos milions d’euros, cosa inèdita a la província. En cinc anys hem multiplicat per gairebé 2,5 la inversió en turisme “, ha indicat Martínez.

Amb això, el Govern Provincial plasma en els seus comptes de l’any que la prioritat estratègica marcada pel president Moliner pel turisme com a motor econòmic i de desenvolupament dels municipis de la província, ja que des 2012-2018 ha incrementat el seu pressupost en un 141 %.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: