La Mediterranean Epic By Gaes escalfa motors a #CsEscenarioDeportivo

La Diputació de Castelló i l’organització de la I Mediterranean Epic by Gaes ho tenen tot a punt perquè demà comenci la prova de BTT més important que ha acollit la província de Castelló, inclosa en el calendari internacional UCI i que ha aconseguit atraure una llarga llista de corredors top de talla internacional procedents de 21 països.

Més de 570 corredors, entre ells primeres espases com Samuele Porro, núero 1 del rànquing mundial UCI XC Marató, i Xavier Borràs, número 2 del rànquing nacional, coneixeran ‘Castelló Escenari Deportivo’ a través d’aquesta ambiciosa competició que es desenvolpuarà a partir de demà i fins el proper diumenge 11 d febrer. Avui tots dos han participat en la presentació de l’inici de les etapes que ha tingut lloc a la Diputació de Castelló.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “el bon posicionament que hem aconseguit a nivell nacional de Castelló com el millor escenari esportiu de la mediterrània ens permet avui fer el salt a internacionalitzar aquest treball amb garanties de qualitat. I poder anunciar xifres tan significatives com que 570 persones vingudes de 21 països del món ja hagin confirmat la seva participació en aquesta competició. És sens dubte un bon indicador per aconseguir que l’esport atregui més oportunitats a les persones de Castelló, que l’esport ompli els nostres pobles de persones apassionades que es portin el record dels millors valors de la província de Castelló, i tornin “.

També han participat en aquesta presentació l’organitzador, Hèctor de la Cagiga i representants dels ajuntaments participants, Castelló i Orpesa

En la seva estada de quatre dies, esportistes vinguts d’arreu del món gaudiran dels atractius de la província. El fet que alguns dels referents mundials més importants en la BTT hagin confirmat la seva participació multiplicarà l’impacte d’aquesta competició per a la marca turística de Castelló com el millor escenari esportiu, propiciant que la província sigui escollida per més esportistes per practicar la bicicleta de muntanya durant tot l’any.

Un efecte que es potenciarà amb el programa ‘Imparables’
Si bé és cert que la qualitat de la competició ja és un aval del seu bon comportament ja en la seva primera edició, ho és també la important cobertura mediàtica que suscita una prova de les seves característiques, garantia aquesta de que els valors de Castelló Escenari Esportiu seran seguits per potencials turistes de tot el món.

Avui a la presentació han participat alguns dels responsables de ‘Imparables’, un projecte creat per divulgar els valors de l’aventura, l’amistat i l’esport. Un xou, a cavall entre el documental i el programa d’entreteniment, que és presentat per Santi Millán i Javi Sancho, tots dos presents aquest matí a la presentació.

Fer del 2018 l’any de l’esport a Castelló

La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Deportivo’ faran de 2018 l’any de l’esport a la província. Així, el Govern Provincial impulsarà durant 2018 un total de més de 300 competicions esportives de diferents rangs i disciplines, entre elles algunes tan destacades com les internacionals ja esmentades.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: