La Diputació de Castelló crea el I concurs provincial d’escultura ceràmica

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló reconeixerà i donarà difusió a l’activitat escultòrica de Castelló a través de la creació del I Concurs Provincial d’Escultura Ceràmica 2018 les bases es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província el passat 29 d’octubre i el termini de recepció de projectes es manté durant un mes a partir d’aquesta data. Aquesta nova iniciativa se suma al suport que la Diputació manté cap al sector ceràmic provincial, i l’obra guanyadora serà a més el guardó que el Govern Provincial atorgui al Premi a la Innovació Ceràmica en Aplicacions Urbanes que lliurarà a la Fira Internacional Cevisama.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “donem suport als artistes ceràmics castellonencs com a part del nostre suport incondicional a un dels sectors productius més importants i tradicionals de la nostra província. Posem en valor el talent dels escultors ceràmics de la província per crear la identitat del premi a les aplicacions urbanes com una forma de reconeixement a la seva tasca i una plataforma de difusió del seu treball en un dels fòrums internacionals més importants del sector “.

Cal tenir en compte que les escultures que es presentin tindran una temàtica lliure. La participació està oberta a tots els artistes, espanyols o estrangers que resideixin a la província de Castelló. L’obra haurà d’estar construïda en la seva major part amb material ceràmic de la província, admetent-se la combinació amb altres materials no ceràmics sempre que aquests siguin de suport i l’obra mantingui com a material central i protagonista la ceràmica de Castelló.

Impuls al talent de Castelló
La Diputació de Castelló concep el seu suport a la innovació i al talent dels professionals ceràmics de la província com una actuació estratègica adreçada a fomentar la competitivitat i millorar el posicionament del producte ceràmic castellonenc.

En aquesta mateixa línia, la Diputació de Castelló està desenvolupant costat de l’Institut de Tecnologia Ceràmica una eina de vigilància competitiva, Vigilancer, i una altra adreçada a potenciar les solucions constructives amb ceràmica, Solconcer.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: