La Diputació de Castelló compleix i inverteix en la millora de les travessies Algimia de Almonacid i Cedramán

La Diputació de Castelló compleix amb el compromís donat per la primera presidenta de la institució, Marta Barrachina, i millorarà la seguretat i condicions de trànsit en les carreteres CV-213, al seu pas per la localitat d’Algimia de Almonacid, i també la CV-176 al seu pas per la pedania de Cedramán, a Castillo de Villamalefa. Així ho ha confirmat el vicepresident responsable de l’àrea d’Infraestructures, Héctor Folgado, després de visitar les zones on s’escometran els treballs de millora de la via acompanyat pels tècnics del departament de Carreteres. El vicepresident ha pogut comprovar de primera mà l’estat en el qual es troben les travessies de totes dues poblacions i ha atés les demandes dels seus alcaldes i veïns que reclamaven des de fa anys una actuació.

“Són dues intervencions en punts concrets de les carreteres que serviran per a reposar l’estat de les calçades i facilitar que la conducció es realitze en les millors condicions de seguretat”, ha explicat el vicepresident de la Diputació Provincial. En aquest sentit, Folgado ha ressaltat el “important esforç inversor de la institució provincial en la millora de la xarxa de carreteres en resposta a la demanda dels ajuntaments i conscients que la millora de les comunicacions millora la qualitat de vida dels ciutadans”.

Així, d’una banda l’actuació prevista per a iniciar-se durant el mes d’octubre en la localitat del Alto Palancia consisteix en la millora de seguretat de l’accés a la piscina municipal. És per això que es millorarà la senyalització, tant vertical com horitzontal, reforçant la pintura dels passos de vianants elevats i també s’arreglarà el paviment de la via. Una intervenció que, ha judici del vicepresident, “millorarà la seguretat viària tant de vianants com del trànsit, ja que s’augmenta la visibilitat d’aquests elements crucials per a evitar accidents”.

D’altra banda, en Cedramán, pedania de Castillo de Villamalefa, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat als veïns d’aquesta xicoteta localitat, es “incrementarà la senyalització en la travessia i es faran diverses tasques de millora i conservació del paviment”, ha explicat Héctor Folgado. Així mateix, el vicepresident ha assenyalat que “donar resposta a les demandes dels nostres veïns i millorar la qualitat de vida de tots ells, és una de les prioritats del govern provincial que presideix Marta Barrachina. Ens vam comprometre i complim”.

En aquest sentit, Folgado ha insistit que “la Diputació de Castelló té el compromís d’anar a totes els municipis de la província que així ho requerisquen per a veure la situació en la qual es troben i atendre les seues reivindicacions”. Perquè, tal com ha continuat dient el vicepresident “aquestes dues actuacions se sumen a unes altres que ja hem posat en marxa per a augmentar la seguretat ciutadana”.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d