La Diputació de Castelló assegura el finançament del nou trinquet d’Almassora

Informaciói i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló assegura el finançament del nou trinquet d’Almassora amb una inversió de 200.000 euros per a la construcció de l’edifici valorada en prop de 900.000 euros. Així ho ha materialitzat aquest matí el president provincial, Javier Moliner, amb la signatura del conveni de col·laboració amb l’alcaldessa de Amassora, Mercedes Galí, i d’acord al suport i la promoció d’un esport tradicional i històric a la província.

Moliner ha explicat que “la signatura d’aquest conveni de col·laboració és una bona mostra del compromís del Govern Provincial amb les institucions, amb les administracions, de salvar les diferències per saber què és el millor per als nostres pobles i també pel compromís amb un esport tradicional com és la pilota valenciana amb la qual estem col·laborant des de fa molt temps “.
En aquest sentit, Moliner ha posat èmfasi que “el Govern Provincial dóna suport que els municipis comptin amb una infraestructura que garanteixi la pràctica d’aquest esport amb uns paràmetres de qualitat com els que va tenir a partir de la construcció d’aquest nou trinquet Almassora “.
Cal assenyalar que els fons de la Diputació arribaran en dues anualitats de 100.000 euros entre 2017 i 2018, període previst per a l’execució de les obres del trinquet municipal. L’acte de signatura del conveni ha comptat a més amb la participació del regidor d’Esports, Xavier Trenco, i del diputat provincial d’Esports i portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Almassora, Luis Martínez.
Un edifici de 1.200 metres quadrats

Cal recordar que l’edifici plantejat pel servei municipal d’arquitectura contemplava una construcció tres altures i 1.200 metres quadrats, que se situarà en el complex esportiu del carrer Boqueres, 1 ubicació que permetrà optimitzar els serveis de bar, consergeria i neteja que ja presta el consistori.

Així mateix, l’espai podrà ser utilitzat pels centres educatius propers per a activitats esportives o d’una altra índole, una de les prioritats de l’equip de govern i motiu pel qual el CEIP Errando Vilar ja compta amb un accés directe a l’espai en el que serà construït el futur trinquet.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: