La Diputació d’Alacant impulsarà i consolidarà el sector cultural, industrial i empresarial d’Elda

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, s’ha desplaçat aquest matí fins al municipi d’Elda, on ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde de la localitat, Rubén Alfaro. Durant la sessió, els dos representants institucionals han analitzat la situació actual de la ciutat i han coincidit a prioritzar els interessos del municipi i de la província situant a les persones en l’eix de la seva política en comú.

En un ambient d’absoluta cordialitat, Mazón i Alfaro han analitzat diversos projectes en comú a mitjà i llarg termini. A més de la imminent actuació en alguns vials de la localitat, les ajudes ja estan aprovades per la institució provincial, el president ha fet especial èmfasi en impulsar l’àmbit cultural en totes les seves disciplines.

«Un primer pas serà la posada en marxa d’un equip de coordinació tècnica que treballarà en el centre d’interpretació i de visitants del jaciment del Monastil, amb el suport i assessorament dels experts del MARQ. L’objectiu és dotar-lo del contingut adequat per enriquir el patrimoni cultural i aprofitar-lo com un reclam més per a la localitat «, ha anunciat Mazón.

Així mateix, el responsable provincial ha reiterat el compromís de la Diputació amb el sector industrial i empresarial eldense. «Un referent per a nosaltres, amb una vocació exportadora que estira el carro del PIB de la província i el futur és fonamental per al desenvolupament d’Alacant», ha puntualitzat Carlos Mazón qui ha estat acompanyat per la diputada de la comarca, Mari Carmen Jover.

D’altra banda, Mazón ha confirmat la seva participació com a pregoner de les pròximes festes patronals, el 6 de setembre, i ha mostrat la seva satisfacció pel nomenament. «Serà un plaer amarar-me de les tradicions i de la cultura eldenc vivint directament aquesta celebració i compartint amb veïns i veïnes del municipi seves festes majors».

Sabates ‘made in Elda’

D’altra banda, i com a nota curiosa de la trobada, Mazón i Alfaro calçaven el mateix model de sabates fabricades a Elda, detall que han destacat i ha propiciat un dels moments més distesos de la reunió.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: