Marín-Buck qualifica de «cacics» als responsables del Fadrell per voler convertir el Món de la Festa en el seu feu

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha qualificat de «cacics» als responsables del Fadrell que «amb la seva actitud d’ordeno i comandament volen convertir el Món de la Festa i els seus festers en el seu feu».

El portaveu de Cs s’ha referit d’aquesta manera al comportament dels membres del Fadrell respecte al Món de la Festa que a Castelló implica a molts col·lectius. Marín-Buck ha retret que «en menys de quinze dies hàgim assistit a dues crisis». «La primera, la votació de les Reines i les Dames de Castelló on els grups municipals no vam poder participar per no estar constituït el Patronat de Festes, però sí que ho van fer Pilar Escuder i Verónica Ruiz, com a Presidenta i Vicepresidenta del mateix, respectivament. I la segona, prohibir a les reines de Castelló fer la seva ofrena a les representants de Sant Agustí «, ha explicat Marín-Buck.

Marín-Buck, portaveu de Cs i el que serà pel seu grup el representant en el Patronat Municipal de Festes ha criticat que «en aquesta segona crisi, la regidora, Pilar Escuder justifiqui la seva novatada en el càrrec, responsabilitzant a protocol de l’Ajuntament quan tots sabem que les responsabilitats últimes són polítiques «.

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que «les improvisacions del Fadrell entelin les festes de Castelló des del minut zero quan hauria de traslladar-se l’esperit que emana la mateixa: concòrdia, hospitalitat i germanor de les nostres costums i tradicions».

Informació i Foto: www.castellon.ciudadanos-cs.org

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: