La Conselleria d’Obres Públiques inicia la construcció d’una rotonda per millorar la seguretat dels accessos al polígon Plans Altes a Vinaròs

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, dins de les seves actuacions per afavorir la seguretat de les carreteres de sistema viari de la Comunitat Valenciana, ha iniciat la construcció d’una rotonda per reordenar els accessos a l’polígon industrial Plans Altes al terme municipal de Vinaròs.

Les obres en aquesta àrea industrial de la comarca del Baix Maestrat, concretament al punt quilomètric 2 + 120 de la CV-102, suposen una inversió de 100.000 euros i es preveu que finalitzin en un termini aproximat de dos mesos.

Segons el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, “perquè les carreteres de la Comunitat Valenciana, i en aquest cas concret les de Vinaròs, siguin cada vegada més segures i es redueixi l’accidentalitat, vam realitzar millores de les infraestructures viàries com la nova glorieta de polígon Plans Altes ”

“És fonamental -ha afirmat Espanya-, que els veïns i veïnes de les diferents comarques disposin d’una xarxa de qualitat per a acudir cada dia als seus llocs de treball, per dur a terme gestions diàries o per desplaçar-se en el seu temps lliure”.

Substitució de la glorieta partida per una completa

La carretera CV-102, que pertany a la Xarxa Local de Carreteres de la Comunitat Valenciana, neix com a continuació de la N-238, dóna accés a l’AP-7 i finalitza en el punt quilomètric 2 + 900, en el límit de amb la província de Tarragona, on el seu traçat continua a la carretera T-331 cap a Ulldecona.

Aquesta via té una intensitat mitjana de circulació de 5050 vehicles a el dia, un 13,4% d’ells pesants, de manera que es genera un elevat nombre d’entrades i sortides al polígon industrial Plans Altes.

Aquests accessos es regulen actualment mitjançant una glorieta partida, que serà substituïda per una completa per aportar més seguretat viària per a la circulació de les persones usuàries.

Les obres de la rotonda consisteixen en la construcció d’una nova de 13 metres de radi, calçada de 5 metres, voral interior i exterior de 0,50 metres i gorgera rebasable de 2 m amb un 4% de pendent transversal cap a l’exterior.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: