Turisme assisteix a la fira IMEX Frankfurt per promocionar l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de turisme de negocis a la fira IMEX Frankfurt; un certamen especialitzat en l’oferta MICE (meetings, incentives, conferences, exhibitions), que se celebra del 23 al 25 de maig i que està considerada com una de les fires més importants d’Europa d’aquest producte.

IMEX és una de les cites mundials més importants del sector de turisme MICE on es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions d’Europa i el món.

Un any més, Turisme Comunitat Valenciana participa en aquesta fira dins de l’estand de Turespaña que acull els Conventions Bureaux, associacions i marques turístiques. Les entitats presents a l’estand com a coexpositores disposen d’una agenda de cites i taules assignades per a les més de 200 trobades professionals previstes.

A l’espai de Turisme Comunitat Valenciana hi assisteixen amb taula de treball: València Convention Bureau, Benidorm Convention Bureau, Elx Convention Bureau, Costa Blanca Tourism Board, Alacant Convention Bureau. També hi assisteixen València Turisme, València Premium, València Conference Center, Fira València, Hosbec Business, l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant (APHA), i Introducing Castelló.

Al llarg de la celebració d’aquest certamen turístic celebrat a Alemanya, Turisme Comunitat Valenciana realitzarà una presentació del producte MICE, on es donarà a conèixer les novetats i les experiències que la nostra destinació ofereix per als viatges de negocis i incentius, així com per a la celebració de congressos i conferències.

Per la seva banda, Valencia Convention Bureau oferirà diferents presentacions adreçades a grups concrets de possibles compradors, ja establerts. A més, en el marc d’IMEX Frankfurt, tindrà lloc un esdeveniment organitzat per l’Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt i la cadena Melià, que té com a objectiu ser un fòrum de networking per generar sinergies i contactes.

Un producte clau per ‘desestacionalitzar’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “el turisme MICE permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquest tipus d´esdeveniments es concentren fora de la temporada alta”; i ha afegit que “la Comunitat Valenciana gaudeix d´una destacada posició per continuar creixent en aquesta activitat”.

Així ha fet referència a l’oferta de la Comunitat Valenciana que engloba aquest producte, “des d’una xarxa equilibrada de recintes firals, auditoris i palaus de congressos, a una gran oferta hotelera i de serveis complementaris, que la converteixen en el lloc idoni per ser seu de congressos i fires d‟àmbit nacional i internacional”, ha afirmat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: