Ivace Internacional convoca 20 beques remunerades en internacionalització per a persones amb grau mitjà i superior d’FP

Ivace Internacional ha publicat les beques d’especialització en internacionalització Ivace E+E, Exportació i Ocupació, dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat la Formació Professional tant de cicle mitjà com de cicle superior.

Es tracta d’un programa de beques finançat per fons europeus que permet una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, a més de formació en Inglés per al comerç internacional, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “l’aposta constant de l’Ivace per l’especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seua ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes”.

“Des de l’any 2016 hem vingut incrementant el nombre de beques convocades, en passar de 30 l’any 2015 a 130 en 2022, gràcies a la posada en marxa d’una nova convocatòria en aquest exercici i mantenint la nostra aposta per la Formació Professional”, ha explicat.

“Aquestes beques es dirigeixen a persones que han cursat Formació Professional, tant de grau superior com de grau mitjà, per a arribar a un major nombre de persones”, ha afegit Climent.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace.

El termini de sol·licitud comença demà, 22 de juliol, i finalitza el 30 de setembre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: