CSIF protesta davant la Conselleria d’Educació contra retallades, imposicions i desatenció al personal docent i demana millores

El sindicat CSIF ha dut a terme avui un acte de protesta davant la Conselleria d’Educació per exigir una millor atenció a les direccions territorials al personal docent, la fi de les retallades i més negociació en lloc d’imposicions. La central sindical reclama una “aposta decidida per una educació pública de qualitat”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha desenvolupat una concentració en què ha reclamat “una atenció digna a les direccions territorials”. En aquest sentit, la central sindical ha alertat de la manca de resposta amb què es troba el personal docent quan reclama per un problema d’impagaments en complements o nòmines o, simplement, vol fer una consulta.

El sindicat lamenta que no rebin atenció ni presencial, ni telefònica ni per correu electrònic i reclama més personal a aquests serveis administratius. Aquesta situació deriva en impagaments que s’arrosseguen durant mesos o fins i tot per anys en alguns complements.

CSIF també ha traslladat el malestar del col·lectiu docent per les retallades als Plans d’Actuació per a la Millora (PAM) en Educació i la fi dels reforços i protocols covid, tot i que la pandèmia continua. La central sindical reivindica una reducció de ràtios d’alumnat per aula i docent i més desdoblaments per “oferir una educació tan individualitzada com sigui possible que atengui les singularitats de cada alumne”.

CSIF ha mostrat igualment el seu malestar per les imposicions per part de Conselleria en qüestions com el desenvolupament curricular o els àmbits a Secundària. “Sobren imposicions i manca negociació amb els sindicats en la seua condició de representants del col·lectiu de treballadors de l’educació valenciana”, ha denunciat CSIF, que insisteix en la necessitat de “més diàleg i transparència”.

Informació i Foto: CSIF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: