Isabel Bonig: «El PPCV tornarà a posar a la Comunitat en el mapa de les inversions, la creació d’ocupació i la gestió»

Isabel Bonig, ha assenyalat que en les pròximes Eleccions Generals i Autonòmiques del 28 d’abril el PP «tornarà a posar a la Comunitat Valenciana en el mapa de les inversions, de la creació d’ocupació i de la gestió» després de quatre anys de » desgovern «del PSOE i Compromís.

Bonig s’ha referit d’aquesta manera durant les festes de Borriana on ha estat acompanyada del president de la Diputació, Javier Moliner i del candidat del PP a l’Ajuntament de la localitat Juan Fuster.

En aquest context ha assenyalat que el PP quan arribi al govern de la Generalitat, treballarà perquè «Borriana i tota la nostra terra torni a tenir la potència que ha perdut en aquests anys, ja queda menys, i aquí estarem per tornar a recuperar la il·lusió i l’esperança perduts durant aquests quatre anys de gestió del Botànic «.

Bonig ha aprofitat les festes falleres de Borriana per destacar la importància del treball que realitzen les diferents comissions falleres que «treballa intensament aquests dies» i que són imprescindibles per mantenir una tradició, una part de la identitat del poble valencià i un motor econòmic que juntament al turisme són «determinants per a l’ocupació a la Comunitat».

En aquest sentit, ha assenyalat que «si hi ha un partit, un projecte, que s’associa a la feina, a l’ocupació ia les oportunitats és el PP» i ha titllat de «preocupants» les últimes dades d’ocupació després de 8 mesos de Govern socialista .

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: