Ignasi Garcia: «Primer sous, després cadires… On està el programa de govern?»

Compromís per Castelló retreu a la senyora Carrasco que el primer que ha fet és pactar les retribucions i les competències, però sense fer públic allò que interessa a la ciutat, que és el programa de govern que volen dur a terme aquesta legislatura. El portaveu de la formació a l’Ajuntament, Ignasi Garcia, ha fet referència al que, segons ell, és l’ordre de prioritats del nou executiu local: «Primer els sous, després les cadires… però encara no sabem quin serà el seu programa de govern».

A la darrera sessió plenària de l’Ajuntament de Castelló, relativa a l’organització del consistori, el senyor Sales, portaveu de govern, declarava que els regidors de govern tindran menys retribucions que en l’anterior legislatura i que, a més a més, cobrarien en funció de les seues competències. En aquest sentit, Garcia ha declarat que «aquest govern s’ha instal·lat en la falsedat» perquè «ni el govern reduirà la despesa en sous, que de fet serà 30.000 € superior ara que Vox tindrà competències de govern, ni cobraran en funció de les responsabilitats que assoleixen».

I aquest fet, segons Garcia, d’evidència amb la situació del regidor Luciano Ferrer que «tindrà un sou de 60.000 euros per gestionar un pressupost que no arriba a 140.000 euros». D’aquesta manera, «es posa de manifest que els que venien a reduir despesa política canvien ràpidament d’opinió quan passen de l’oposició al govern». No obstant això, tot i la gravetat de les falsedats de l’equip de govern de Carrasco, al portaveu del Grup Municipal de Compromís són actituds i comportaments que no sorprenen: «Des del dia 1 del seu govern Carrasco està fent burla de la gent de Castelló, hem passat del no voler pactar amb Vox a donar-li la gestió de seguretat, que era suposadament una prioritat per a la nova alcaldessa».

«En definitiva, tenim una alcaldessa de qui no ens podem fiar, que tot el que deia estant a l’oposició ara ja no té valor» ha finalitzat Garcia en relació amb la dubtosa rebaixa del salari, l’entrada de Vox al govern o la cessió de l’àrea de seguretat a la ultradreta.

Informació i Foto: Compromis per Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: