L’hospital universitari de Torrevella incorpora 30 tauletes a peu de llit per al registre i seguiment del treball d’infermeria

L’hospital universitari de Torrevella ha incorporat 30 tauletes per al control i registre de les constants, les extraccions i la medicació administrada a cada pacient.

La inclusió d’aquesta tecnologia a peu de llit redunda de manera altament positiva a la seguretat del pacient.

Els nous dispositius permeten fer un seguiment millor d’úlceres, cremades o ferides, ja que possibiliten adjuntar imatges que aporten un valor afegit a les cures d’infermeria perquè no només es descriu la lesió, sinó que aquesta informació gràfica s’afegeix a la història clínica de forma immediata.

El punt de partida sempre és la polsera identificativa que es col·loca al pacient. Quan la infermera escaneja de codi, accedeix a la informació del pacient i, a partir d’aquell moment, registra cadascuna de les cures que duu a terme. D’aquesta manera, s’evita haver d’introduir després les dades a la història clínica del pacient a través d’un ordinador. Prescindir d’aquesta tasca estalvia temps i, sobretot, és més segur perquè no dóna lloc a confusions.

El mòdul disposa duna interfície pràctica, intuïtiva i de fàcil maneig. A un clic a peu de llit, l’equip d’infermeria pot obtenir tota la informació del tractament relativa al pacient, evitant desplaçaments innecessaris i permetent una comunicació directa amb el servei de farmàcia, que també té accés a aquesta interfície per poder revisar digitalment les incidències reflectides pel personal d’infermeria, i també gestionar les necessitats medicamentoses.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: