Francesc Colomer inaugura la nova oficina Tourist Info a Tavernes de la Valldigna

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat la nova oficina d’informació turística Tourist Info de Tavernes de la Valldigna amb l’alcalde del municipi, Sergi González; la regidora de Turisme, Lara Romero, i el diputat de Turisme de la província de València, Jordi Mayor.

Aquest nou servei d´atenció turística al centre de la localitat s´uneix al´oficina Tourist Info, ubicada a la platja de Tavernes de la Valldigna des de l´any 1996.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana ha destinat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna un total de 5.972,64 euros per incorporar la nova oficina Tourist Info Tavernes de la Valldigna a la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

Per part seva, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es compromet a sostenir econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

A més, es compromet a mantenir la imatge de les oficines de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com a participar en els objectius de qualitat i en els sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei , entre altres.

El programa Tourist Info té com a finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: