Espaitec clausura la 10a edició de Castellón Global Program impulsant el creixement empresarial de 12 firmes de la província de Castelló

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ha clausurat la desena edició de Castellón Global Program, el programa de creixement empresarial de referència a la província que compta amb el cofinançament de la Diputació de Castelló. La iniciativa es va llançar en 2013 i, fins ara, ha ajudat 98 empreses de 32 municipis a promoure la innovació dins de la seua organització.

Des del maig passat, les 12 firmes participants en l’actual edició han rebut formació impartida per persones expertes en vuit àrees diferents, com ara el màrqueting, el model de negoci, el finançament i l’equip humà, entre altres. A més, cada empresa ha treballat amb un mentor o mentora assignat per a elaborar un pla de creixement empresarial per a millorar l’impacte dels seus productes i serveis en el mercat, el qual han presentat mitjançant un pitch en la clausura del programa.

D’altra banda, en la clausura han intervingut el diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando; el vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo, i el director d’Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, Juan Antonio Bertolín.

Ferrando ha assenyalat que Castellón Global Program aposta per millorar la qualitat i el servei de les empreses de la província com a font d’economia. «És molt important col·laborar amb les zones rurals en la lluita contra el despoblament i contribuir a augmentar la capacitat de creixement de les firmes d’interior», ha afirmat.

Per la seua part, Cabedo ha animat les empreses participants a aprofitar la seua participació en el programa per a acostar-se a la Universitat Jaume I ja que, segons ha assegurat, «aquesta institució ha de funcionar com a departament d’investigació i innovació per a les petites i mitjanes empreses».

Per últim, Bertolín ha assegurat que Castellón Global Program «és una iniciativa que s’ha convertit en referent a la província pel seu suport a les empreses que desenvolupen la seua activitat en el nostre territori per a millorar la seua competitivitat, disposar de les eines necessàries per a enfortir el seu model de negoci i incrementar el seu valor afegit».

Empreses de la 10a edició

En la desena edició del programa han participat 12 empreses pertanyents a vuit sectors d’activitat i situades en vuit municipis: I-care Reliability España, Innoqubit, Aresta Arquitectura, Virtuarch Studio, Fruits de la Terra, Cabritillo del Maestrazgo, Nexta Solucions Tecnològiques, Mira el Pardalet, SC Laboratorio de Calibración, Cooperativa de Jérica La Divina Pastora, Digitus i Gustarte Gastronómico.

Més informació

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: