El Consell d’Administració de VAERSA nomena Juan Manuel Ramón com a nou director general

El Consell d’Administració de l’empresa Vaersa, adscrita a la conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Transició Ecològica i Emergència Climàtica, ha nomenat Juan Manuel Ramón com a nou director general.

A més, el Consell d’Administració de l’Epsar, també adscrita a la Conselleria, ha nomenat subdirector general José Manuel Marco, fins ara subdirector de Vaersa.

La consellera, Isaura Navarro, ha destacat que amb aquests nomenaments “donem un nou impuls a Vaersa ia l’Epsar, fonamental per les funcions que realitza amb persones molt formades, amb experiència i un llarg currículum en gestió a l’àmbit mediambiental”.

Juan Manuel Ramón és llicenciat en biologia i màster en estratègies i gestió mediambiental. Compta amb àmplia experiència al sector de la gestió d’aigües. Ha estat membre del Consell d’Administració d’Egevasa i president del Consell d’Administració de l’empresa municipal de Gestió i Serveis de Paterna. A més, ha treballat a l’empresa Aigües Municipals de Paterna ia Aquagest Levante SA.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: