Espai LaGranja organitza un taller amb el coreògraf israelià Yoram Karmi

Espai LaGranja, el centre de recursos i mediació per a la dansa de l’Institut Valencià de Cultura, presenta un entrenament de tres dies amb el coreògraf Yoram Karmi, de la Fresco Dance Company de Tel Aviv.

A partir de demà i fins al dijous 28 de juliol, Yoram Karmi proposarà noves perspectives i punts de partida cap a nous processos artístics compartint el seu coneixement i desafiant les percepcions existents. Yoram crearà un espai temporal de desenvolupament personal, creixement i inspiració.

Com treballar amb el teu cos cap a un procés creatiu? Com podem traduir una idea en moviment i aquests moviments en una seqüència? Com poden els ballarins preparar els seus cossos per a una investigació artística amb un altre coreògraf, així com cap a les seues pròpies creacions artístiques?

En aquest entrenament s’utilitzen patrons de moviment que involucren la respiració, la velocitat i l’alliberament d’energia en tot el cos a fi d’activar la relació entre el centre i les extremitats, entrant i eixint del sòl de manera eficient i mantenint un centre baix i fort.

Un treball que ens prepara per a entendre des de quina consciència física i organització estructural el cos es mourà i es relacionarà amb l’espai en les seqüències de moviment formalitzades que aprendrem i que van creixent en complexitat.

Fresco Dance Company

Fresco Dance Company va pujar a l’escenari per primera vegada en 2002, dirigida per Yoram Karmi. Des dels seus inicis fins ara, és considerada com una de les companyies més destacades en el camp de la dansa contemporània a Israel.

En l’origen de Fresco Dance Company hi ha el desig de promoure i exposar l’art de la dansa a una audiència àmplia i promoure la diversitat i el diàleg cultural a Israel. El repertori de la companyia està compost per creacions de Yoram Karmi, el director artístic, i d’altres de coreògrafs invitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciaan

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: