Escalante presenta ‘Trànsit’: una aventura urbana amb dansa, semàfors i molt bon humor

Marga és una xiqueta que somia ser una guàrdia de trànsit exemplar, conéixer totes les regles de l’educació viària i ser una ciutadana que respecte el medi ambient i els carrers del lloc on viu. Però esta lliçó no li serà impartida mentre està asseguda al pupitre d’una aula, sinó que aprendrà ballant i acompanyada dels seus amics, fonamentals perquè ella aconseguisca complir la seua missió.

Com poden els passos de zebra, els semàfors i els senyals dels carrers convertir-se en l’escenari d’una dansa acolorida? eixa és la qüestió que començaran a respondre’s les més menudes i menuts de la casa quan s’acosten a Trànsit, una producció de Cocinando Danza que es presenta a l’Escalante amb la seua versió de sala. “Les xiquetes i xiquets disfrutaran i ballaran mentre aprenen educació viària”, ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello.

El centre d’arts escèniques de la Diputació de València obri amb este muntatge la porta del Teatre Martín i Soler, al Palau de les Arts, per primera vegada esta temporada diumenge, 12 de desembre, a les 18:00, després de completar les funcions per a escolars.

Sobre l’escenari apareixeran els carrers de la ciutat on la nostra aventurera urbana descobrirà tot el que les xiquetes i xiquets han de saber per tal de circular amb seguretat per la via pública. L’espectacle també els mostrarà valors universals cívics, com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a l’hora de convertir-nos en vianants, i ho farà amb bon humor i molt de ritme. La música i les coreografies de Cocinando Danza aconsegueixen eixe equilibri perfecte entre pedagogia i entreteniment.

Es poden trobar les entrades, amb informació de l’obra a l’enllaç: https://escalantecentreteatral.dival.es/events/event/transitç

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: