Enrique Esteve converteix Borriol en protagonista amb una candidatura “disposada a escoltar perquè els meus veïns guanyin serveis i benestar”

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriol, Enrique Esteve, ha presentat aquest divendres acompanyat pel senador del PPCS, Alberto Fabra, i el vicesecretari d’Organització, Héctor Folgado, als membres de la seva candidatura en un acte en què Borriol es ha convertit en el màxim protagonista. “Em rodeo d’un equip de veïns disposats a treballar sense parar per millorar els serveis i el benestar de les famílies d’aquest gran poble”. “Sabem que el repte és important però és apassionant saber que pots canviar allò que saps que no funciona. Estem preparats per fer-ho possible”.

Així ho ha declarat el candidat a l’alcaldia que considera una prioritat millorar els recursos sanitaris de l’ambulatori, amb la incorporació entre d’altres del servei de radiologia o garantir una farmàcia de guàrdia. En el pla educatiu, cal ampliar el col·legi l’Hereu i crear un institut definitiu que acabin amb els actuals contenidors.

També aposta per les infraestructures esportives, “millorant-ne les existents i ampliant-les”, així com considera fonamental desenvolupar recursos d’oci per als més joves, incorporant les seves opinions a la política municipal”.

Esteve, que també ha considerat necessària la construcció d’un polifuncional que doni servei a la localitat, reivindica la veu del teixit associatiu “com un múscul que hem de posar en valor”. “Tots els ciutadans són importants, i tots, tant els veïns del nucli urbà com els de les urbanitzacions, expliquen”.

Per aconseguir-ho, Esteve s’envolta d’un equip que incorpora Andrea Esteve, Rodri Castelló i Vicent Esteve. Amb ells, la candidatura també sumarà l’opinió de Mónica Bernad, Pau Faulí, Amparo Marín, Teresa Pallarés, Miriam Andreu, Javier Beltrán i Vicent Escrig. Completen la candidatura Leticia Safont, Adrián Fernández, Celeste Pallarés, Teresa Castelló i Isaac Felipe.

“Aquest és un pacte amb Borriol, que treballa pel benestar del poble i aspira a millorar els recursos que posseeix. Obert a la participació i al diàleg, convidem tots els veïns a sumar-se a aquest projecte que és l’única alternativa seriosa al canvi que cada cop més ciutadans demanen”, ha considerat l’alcaldable del PP.

Informació i Foto: PP Borriol

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: