La Diputació de Castelló constitueix el grup de treball per a impulsar l’Institut d’Investigacions Sanitàries

. La Diputació de Castelló continua avançant en l’impuls de l’Institut d’Investigacions Sanitàries de Castelló vinculat a l’Hospital Provincial. És per això que ja s’ha constituït el grup de treball per a la creació d’aquest organisme amb el qual es pretén situar a la província a l’avantguarda en investigació.

El president de la Diputació de Castelló i de la Fundació Hospital Provincial, José Martí, ha assenyalat que “estem davant d’un dia important per a la creació de l’Institut d’Investigacions Sanitàries de Castelló perquè ja hem constituït el grup de treball per a avançar en la creació de l’institut biomèdic”.

A més, Martí ha destacat que en la constitució d’aquest grup hi ha representants de la Conselleria de Sanitat, de la Universitat Jaume I (UJI) i de la Diputació de Castelló. Entre els representants de la conselleria estan els gerents dels hospitals de Castelló: l’Hospital General Universitari de Castelló, l’Hospital la Plana de Vila-real, i l’Hospital de Vinaròs, a més de l’Hospital Provincial de Castelló.

A més d’aprovar el reglament intern i de funcionament d’aquest grup de treball, també s’ha procedit a l’elecció del president, vicepresident i del secretari. Així, el president serà el director general de la Fundació Hospital Provincial de Castelló, Carlos Ferrer, el vicepresident serà l’investigador de l’UJI Javier del Burgo i el secretari serà el gerent de l’Hospital General Universitari de Castelló, Ricardo Tosca.

Martí ha assenyalat que des de la Diputació de Castelló “continuarem treballant per a fer realitat aquest projecte de província, del qual es beneficiarà el conjunt de la ciutadania».

Cal assenyalar que el reglament de règim intern i normes de funcionament del grup de treball ha sigut designat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I per a coordinar totes les actuacions i tràmits necessaris per a la creació de l’institut d’investigació sanitària de Castelló. El reglament va ser aprovat en la reunió de constitució celebrada ahir 31 de març en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, a la qual va assistir el president José Martí.

Els objectius del grup de treball són coordinar els tràmits i actuacions per a la creació de l’institut d’investigació i elaborar i definir tots els aspectes relatius al vincle jurídic de constitució.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: