El PP Castelló defensa una diputació que ajuda a rehabilitar les seves cases amb una inversió d’un milió d’euros

El diputat provincial del PPCS, David Vicente, ha reivindicat una Diputació sensible amb les necessitats de l’interior de la província i capaç d’invertir un milió d’euros en un pla de rehabilitació d’habitatges que creï oportunitats “on avui només hi ha ruïna”.

Així ho ha manifestat Vicente qui ha apostat per reservar aquesta quantitat econòmica des de la Diputació per “activar una mesura que la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina, va pactar amb el president de la Diputació el desembre del 2021 i que el PSOE va decidir incomplir”.

Davant una esquerra “que ens ha demostrat que no són de fiar”, fins al punt “d’incomplir la paraula donada pel president de la Diputació”, al PP, tal com ha declarat David Vicente, “treballarem per a convertir la Diputació en una institució amiga del nostre interior”.

I per això, ha declarat el diputat provincial, “ens comprometem a dedicar un milió d´euros a un pla de rehabilitació d´habitatges que ajudi els nostres pobles a evitar riscos entre els seus veïns, a restaurar habitatges en ruïnes ia crear oportunitats de negoci amb aquest paquet d’ajuts”. “Tot el que el 2021 vam demanar a PSOE i Compromís que materialitzessin aquest passat any, és el que posarem en pràctica a partir del 28 de maig del 2023”. “Perquè no només és possible apostar per l’interior amb mesures útils i directes. És la nostra obligació si volem conservar tot el patrimoni que els nostres pobles atresoren”.

Al PP, ha rematat David Vicente, “estem decidits a repoblar l’interior d’aquesta província amb un compromís ferm que es materialitzi en plans eficaços que els mateixos alcaldes ens demanen”. “A escoltar els qui més coneixen el territori perquè qualsevol decisió que es prengui sigui efectiva”. “I a reforçar les inversions com a garantia de vida per a un interior que és una oportunitat i un pilar econòmic d’aquesta província”, ha considerat el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: