EMT València prolonga el servici de les línies estivals exprés Pinedo i el Saler

L’Empresa Municipal de Transports, EMT València, ha anunciat que el servici de les línies estivals exprés Pinedo i el Saler es prolongarà durant tots els caps de setmana, de manera provisional, per les altes temperatures i les condicions meteorològiques que s’estan produint. Com és conegut, les Exprés Pinedo i Saler són línies estivals que, en principi, estava previst que circularen tots els dies des de Setmana Santa fins al 4 de setembre i, a partir d’esta jornada, només els caps de setmana fins al pont del 9 d’octubre.

Amb el bon temps i les xifres d’ús registrades durant l’estiu ja es va decidir que les línies es prolongaran en servici diari fins al 15 d’octubre. Però les circumstàncies actuals han aconsellat mantindre-les provisionalment durant tots els caps de setmana després del pont, de manera que l’empresa podrà analitzar detalladament la seua evolució i ús.

Les línies exprés Pinedo i Saler connecten de forma pràcticament directa el centre de València amb els principals punts turístics de les pedanies del sud (districte Pobles del Sud). Partixen des de la Porta de la Mar, en el centre urbà, i cobrixen el trajecte, sense realitzar cap parada, en 20 minuts (cal tindre en conten que circulen per l’autovia durant bona part del recorregut).

Els recursos d’estes línies es queden als pobles del Sud

Durant els pròxims caps de setmana, EMT valorarà els registres d’ocupació, i establirà les conclusions definitives sobre les dos línies. Si amb l’arribada dels mesos de tardor i hivern descendix la demanda del servici públic que presten, la companyia de transports podria optar per suspendre-les.

No obstant això, des de l’empresa s’ha assenyalat que si es donara este cas, els recursos que en estos moments estan destinats a les exprés Pinedo i Saler, tant autobusos com personal, no revertiran, sinó que, al contrari, es destinaran a les línies 24 i 25, que cobrixen el trajecte cap al Palmar i el Perelló.

“D’esta manera, tant els veïns dels Pobles del Sud, com els visitants dels dos espais emblemàtics de València, veurien notablement incrementat el servici habitual en època no estival”, ha explicat el president d’EMT València, Jesús Carbonell. “Prenguem la decisió que prenguem, és important destacar que els Pobles del Sud disposaran del millor servici per a comunicar-se amb la ciutat i viceversa”, ha afegit l’edil.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: