Emergències reforça un 12% la sala de l’1.1.2 amb motiu del pont de Tots Sants

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat reforça des d’aquest divendres el servei de la Sala d’Emergències 1·1·2 per oferir una atenció més àmplia durant el pont festiu de Tots Sants i la celebració de Halloween. Entre divendres i dilluns, la Sala comptarà amb un increment mitjà del 12% sobre el dimensionament habitual del servei.

L’augment més gran respecte a un cap de setmana normal es produirà la vigília de l’1 de novembre. Durant el diumenge 31, està previst un augment del 20% sobre el servei habitual. A més, durant aquesta nit s’augmentarà fins a un 36%, en el cas dels llocs de coordinació s’augmenta en un 50% i el de persones operadores en un 33%.

Divendres s’ha previst un augment del 10%, el dissabte del 13%, el 20% el diumenge i el 14% el dilluns. En total, són 223 professionals dels quals 174 corresponen a persones operadores de sala i 49 a llocs de coordinació.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha explicat que “aquest any hem dedicat una atenció especial a les possibles incidències que es puguin produir. La coincidència de la festivitat de Tots Sants i de Halloween amb el cap de setmana, a poques setmanes del cap de les restriccions sanitàries, ens fa preveure que se celebrin nombroses festes nocturnes durant tot el cap de setmana i particularment la nit del 31.”

D’altra banda, la Policia de la Generalitat intensificarà la vigilància i el control en establiments d’oci i els accessos a les zones de concentració en coordinació amb les policies locals i els altres cossos de seguretat.

Consells a la població que acudeix a espectacles i festes

Des de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) es recorda la població que, a través de les xarxes socials (@gva112), llançaran consells d’autoprotecció a la població. Algunes precaucions són molt senzilles:

· Seguir les recomanacions sanitàries dús de la màscara.

· No introduir al recinte objectes que puguin afectar la seguretat de la resta d’assistents.

· Seguir les instruccions dels serveis dordre.

· Informar-se en arribar al recinte de la ubicació de les sortides d’emergència.

· Portar als braços o de la mà a nens i nenes de poca edat.

· Abans d’entrar al recinte, establir un punt de trobada amb el grup per poder reunir-se en cas de pèrdua.

· Mantenir la tranquil·litat davant de qualsevol emergència.

· Sol·licitar l’ajut dels serveis d’ordre davant de qualsevol emergència personal o col·lectiva.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: