Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros per reforçar la posada en valor i comercialització de Xàtiva com a ‘Territori Borja’

Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva segueixi impulsant la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i reforci la promoció de la ruta temàtica englobada dins la marca ‘Territori Borja’.

Així, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit a Xàtiva amb l’alcalde, Roger Cerdà, un conveni de col·laboració per potenciar la ‘Ruta dels Borja’ el 2021.

Mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva es compromet a continuar treballant en la posada en marxa del ‘Territori Borja’ i la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

El titular de Turisme ha volgut destacar que “Xàtiva ha experimentat un procés evolutiu a nivell turístic, amb una convicció clara d’anar millorant dia a dia” i ha agraït la feina del consistori “per haver creat un producte turístic singular, identitari i autèntic, que respon al model turístic que busquem, basat en el territori i en la reconstrucció de la nostra millor versió”.

Per a Francesc Colomer, “la família Borja constitueix un recurs de primer nivell i la seva transformació i comercialització adequada en producte turístic és un exemple d´actitud per la qual ha apostat Xàtiva”.

Colomer ha volgut reafirmar l'”encert d’aquesta iniciativa que aposta pel renaixement com una especialització de l’oferta turística i suposa situar Xàtiva com una destinació singular i amb carisma”.

Colomer ha traslladat a l’alcalde de la localitat que per al 2022 Turisme Comunitat Valenciana continuarà compromès amb aquesta aliança amb la ciutat de Xàtiva i el seu producte turístic de ‘Territori Borja’.

‘Xàtiva Territori Borja’

A través d’aquesta aliança subscrita entre les dues entitats, Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d’esdeveniments culturals i gastronòmics de més rellevància a la destinació, a fi de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’.

En aquesta línia, es faran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars dàmbit nacional o internacional; un cicle de conferències Xàtiva i Borja i visites teatralitzades, entre d’altres accions.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: