Els organismes autònoms presenten els comptes de 2022 per a la seua pròxima aprovació

L’Ajuntament de Castelló avança en l’elaboració del pressupost municipal de 2022 amb la tramitació dels pressupostos dels organismes autònoms, les propostes dels quals han passat ja pels respectius consells rectors i es preveuen les aprovacions definitives durant la setmana que ve, després dels corresponents períodes de presentació d’esmenes.

“La setmana vinent està prevista l’aprovació dels comptes dels quatre organismes autònoms de l’Ajuntament, de Festes, Turisme, Esports i Ocupació”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. D’aquesta manera, s’ultimen els pressupostos per a l’any vinent que contribuiran a continuar pal·liant els efectes socials i econòmics de la covid i a reactivar Castelló.

El Patronat Municipal de Festes ha donat compte hui en un consell rector extraordinari de la proposta de pressupost per a 2022, que ascendeix a 2,1 milions d’euros, dels quals l’aportació municipal és de 1,6 milions. La xifra total suposa més de 1,1 milions més respecte al pressupost d’enguany, en el qual no s’han pogut celebrar les festes de la Magdalena, a les quals es destinen el gruix dels comptes. Des de demà fins al divendres 17 estarà obert el termini d’esmenes i es convocarà un altre consell rector la setmana vinent, amb data encara per determinar, per a l’aprovació definitiva.

Quant al Patronat Municipal de Turisme, es convocarà el consell rector per a l’aprovació definitiva dilluns que ve, 20 de desembre. La proposta de pressupost que ja va passar per consell rector el passat 1 de desembre, ascendeix a un total de 1,3 milions d’euros, dels quals pràcticament la totalitat és aportació municipal. En 2021, el pressupost va ser d’1.098.770 euros, dels quals 1.094.111 han sigut aportació de l’Ajuntament.

Respecte al pressupost del Patronat Municipal d’Esports, es preveu la seua aprovació el pròxim 21 de desembre, després de passar la proposta del mateix pel consell rector del passat 9 de desembre. La quantia d’enguany és de 6 milions d’euros, amb una aportació municipal de 5,1 milions. El pressupost del 2021 d’aquest patronat va ser de 5,86 milions, amb la mateixa aportació municipal prevista per a l’any vinent.

El Consorci del Pacte Local per l’Ocupació de Castelló també ha donat compte de la proposta de pressupost de 2022 en consell rector i la previsió és que ho aprove de manera definitiva el 22 de desembre. El muntant total és de 857.258 euros, dels quals el 100% és aportació municipal. Els comptes de 2021 va ser de 949.543 euros, amb una aportació del consistori de 829.543 euros.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: