El SME i les escoles de Borriana compromesos amb l’esport i la salut, conviden a participar a la #MOVEWEEK

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Borriana i els col·legis del municipi compromesos amb l’esport i la salut continuen treballant, un cop més, per convidar a participar a la ciutadania en la #MOVEWEEK que se celebrarà de dilluns 25 a diumenge 31 de maig.

La Move Week Gym és una plataforma mundial oberta en la qual participen un total de 38 països, iniciativa d’International Sport and Culture Association (ISCA). S’ha convertit en un esdeveniment anual que se celebra a nivell internacional com a part de la campanya NowWeMOVE, des de 2012.

A Espanya, aquesta iniciativa va ser impulsada per l’ONG ‘Esport per a l’educació i la salut’ (DES), i tan sols són 3 les entitats seleccionades per realitzar aquestes sessions, dues entitats de Madrid i el SME de Borriana. Això suposa un reconeixement que posa en valor la gran implicació realitzada pel SME en edicions anteriors i el seu compromís i promoció dels beneficis de l’esport i la salut al municipi.

El SME realitzarà una sessió de ‘circuit Trainig’ que serà emesa a nivell mundial el dilluns 25 a les 19 hores perquè no coincideixi amb l’hora de fer exercici. Els col·legis compromesos amb l’esport i la salut de Borriana, conjuntament amb el SME, també realitzaran activitats aquesta setmana.

En aquesta ocasió, el professorat d’educació física dels centres Consolació, Josep Iturbi, Novenes de Calatrava, Pare Vilallonga i Salesians, col·laboraran amb la realització d’unes sessions virtuals d’activitat física els dies 27 i 29 de maig, que es podran seguir en els canals de les xarxes socials de l’SME.

Amb 1,8 milions de participants, la Move Week s’ha convertit en la major setmana anual mundial que promou els beneficis de la participació regular en l’esport i l’activitat. Per a això es realitzaran diferents tipus de sessions que es podran seguir en directe a través de les xarxes socials oa la pàgina web https://moveweek.eu/.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: