El secretari autonòmic de Turisme visita l’exposició d’Aula Grial ‘El Sant Grial a la Guerra Civil’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat la nova sala d’exposició d’Aula Grial “El Sant Grial a la Guerra Civil”, dirigida per Alicia Palazón.

Cal assenyalar que en aquesta sala d’exposició s’ha recreat la casa on va ser ocultat el Sant Calze durant la Guerra Civil, la casa de Sabina Suey, prenent com a referència les fotografies de l’habitació de Sabina i la cuina de la casa.

Francesc Colomer ha valorat molt positivament aquesta nova sala d’exposició “que contribueix a conèixer la història de el Sant Grial a València” i ha manifestat que “moltes ciutats voldrien en el món atresorar una de les majors relíquies de la humanitat com València”.

A més, ha recordat que des de Turisme Comunitat Valenciana “portem uns anys treballant en l’impuls de l’turisme vinculat a l’Grial” i ha recordat que el mes passat vam presentar un Pla d’Acció per a l’impuls de la Ruta de l’Grial, amb motiu de la celebració de l’ any Jubilar a València fins al pròxim 25 d’octubre “.

Es tracta d’un Pla dirigit a Ajuntaments i institucions implicades en aquesta iniciativa turística-cultural, així com a les diverses entitats socials i empresarials que estan col·laborant en l’impuls de la Ruta. Contempla 23 noves accions en tres vessants diferents: la institucional, l’empresarial i la promocional.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: