El professor de l’UJI Ramon Feenstra és nomenat membre del jurat de publicitat d’Autocontrol

Ramón Feenstra, professor del Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I, ha estat nomenat membre del jurat de publicitat d’Autocontrol per la seva tasca docent en matèria d’ètica de la publicitat i les seves publicacions en el camp de l’autoregulació.

Autocontrol és l’organisme independent d’autoregulació de la indústria publicitària a Espanya. Està integrat per anunciants, agències de publicitat, mitjans de comunicació i associacions professionals i el seu objectiu és treballar per una publicitat responsable: veraç, legal, honesta i lleial.

Ramón Feenstra imparteix docència a la titulació de Publicitat i Relacions Públiques en la matèria d’Ètica i Deontologia Professional des del curs 2007/2008. Part de la seva recerca s’ha centrat en l’estudi sobre els sistemes d’autoregulació de la comunicació i l’ètica entre els quals es podrien destacar el llibre Ètica de la publicitat. Reptes en l’era digital (Dykinson, 2014) així com l’article, publicat en co-autoria amb Elsa González Esteban, “Autocontrol: A Critical Study of Achievements and Challenges in the Pursuit of Ethical Advertising Through an Advertising Self-Regulation System”, revista Journal of Business Ethics (Q1 de JRC en l’àmbit de Ethics).

 

 

Informació i Foto: http://www.castello.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: