Educació i Policia Local de Castelló coordinen un dispositiu d’acompanyament escolar amb més de 30 agents per als dies de Carnestoltes

El regidor Enric Porcar afirma que “tot està controlat i supervisat per la policia perquè la festa transcórrega amb total seguretat”.

La Regidoria d’Educació i la Policia Local de Castelló han elaborat un pla especial d’acompanyament escolar per als dies en que les escoles de la ciutat celebren la festivitat de Carnestoltes. D’aquest mode, s’ha coordinat un dispositiu amb més de 30 agents que vetlaran perquè la festa es desenvolupe amb el major grau de seguretat possible i els xiquets i xiquetes de la ciutat puguen gaudir de la festivitat.

Es tracta d’un dia en el que les escoles ixen al carrer per a fer que el barri i les famílies siguen partícips del Carnestoltes on els xiquets i xiquetes es disfressen i tenen una festa molt bonica al voltat de l’escola. El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha manifestat que “com que cada vegada hi ha més escoles que ixen del centre, ha sigut necessari plantejar un pla especial on detallàrem cada recorregut i on detallàrem tots els agents de Policia Local i AMU que han d’haver-hi en cadascuna de les escoles”.

Així mateix, Porcar ha assegurat que “hem aconseguit que totes les escoles que volen eixir puguen fer-ho, i que tot estiga controlat i supervisat per la policia perquè la festa transcórrega amb total seguretat”.

 

 

Informació i Foto: http://www.castello.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: