El PPCV demana a Puig que rebutgi l’acord de PSOE amb Bildu “en lloc de justificar-“

El portaveu d’Ocupació de el Grup Popular a les Corts, Juan Carlos Caballero, ha demanat a Puig que “rebutgi l’acord de PSOE amb Bildu per al canvi en la reforma laboral en lloc justificar-ho, generant així més incertesa i inseguretat”.

El portaveu popular ha explicat que “el president d’una comunitat autònoma no pot donar suport a aquest acord només perquè, segons ha dit, ja estava recollit en el pacte de govern PSOE-Podem. És demencial que Puig estigui a favor de posar traves a l’ocupació en lloc de afavorir-lo. Hauria de donar certeses en lloc de desestabilitzar, anunciar coses que mai es compleixen i generar falses expectatives que tenen un greu cost social i econòmic per als valencians “.

Juan Carlos Caballero ha assenyalat que “demanem a Puig que no justifiqui aquest pacte amb els abertzales de Bildu i que el rebutgi expressament. El diàleg social de què tant presumeix no pot ser amb Otegui sinó amb els valencians, especialment amb els desocupats, amb les pimes, amb els autònoms i amb aquells que estan reclamant ajudes per no haver d’acomiadar o acabar a l’atur. Demanem a Puig un pla de xoc ambiciós per generar activitat econòmica, que els ajuts puguin ser àgils, quota zero per als autònoms, ajudes als empresaris i finançament dels costos laborals “.

Cavaller considera “una barbaritat” l’acord per a la derogació de el marc laboral pactada pel PSOE, Podem i Bildu en plena crisi pel Covid. “No es pot fer saltar pels aires el diàleg social i derogar de manera íntegra la reforma laboral que, entre altres coses, va permetre crear 3,5 milions de llocs de treball, el mecanisme dels ERTE per evitar la desocupació i que la Unió Europea va posar com a exemple de gestió de marc laboral per crear ocupació i garantir l’estabilitat econòmica “.

El portaveu popular ha lamentat el “mercadeig” amb l’ocupació dels espanyols “a canvi d’uns vots. Fan tripijocs amb l’ocupació dels espanyols amb l’única finalitat polític de mantenir els seus suports per aguantar al poder a costa del que sigui. A hores d’ara és més important que mai tallar una situació de crisi econòmica on la meitat dels autònoms no ha pogut reobrir els seus negocis, un de cada deu tancarà abans que acabi l’any i el 25% dels Ertes es pot convertir en Ere i acabar a l’atur. Cal polítiques clares, no anar donant batzegades segons convingui “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: