El PPCV avança que presentarà una esmena a la totalitat a la Llei de Funció Pública perquè “neix vella”

El portaveu d’Interior de el Grup Parlamentari Popular (GPP), José Antonio Rovira, ha assenyalat hui que el PPCV presentarà una esmena a la totalitat perquè el projecte de la nova Llei de Funció Pública de l’Administració valenciana torni a l’Consell perquè inclogui els nous aspectes a desenvolupar davant situacions com les viscudes en els últims mesos. “Aquesta llei neix ja vella”.

“El projecte que proposa la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, està desfasat perquè hem viscut una situació excepcional, i hi ha assumptes que no es contemplen en aquest projecte de llei i no regular-seria una barbaritat” ha assenyalat Rovira.

Així ha detallat que és imprescindible contemplar el teletreball i la possibilitat de “que hi hagi funcionaris que puguin passar d’una conselleria a una altra davant circumstàncies d’emergència. Són mesures urgents, necessàries i provisionals i això no ve regulat de cap manera “.

En l’actualitat, ha explicat, l’única legislació relativa a l’teletreball és una disposició addicional de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d’ordenació i gestió de la Funció Pública Valenciana, i el Decret 82/2016, de 8 de juliol , de Consell, pel qual es regula la prestació de serveis en règim de teletreball amb el personal empleat públic de l’Administració de la Generalitat.

“Però cap d’elles – ha afegit- estava plantejada per fer front a una situació com la viscuda, i els valencians necessitem tenir una Administració pública eficaç com a solució a molts dels nostres problemes, una administració que no pot quedar paralitzada per un confinament o per qualsevol altra catàstrofe “.

Així mateix, ha assenyalat que no té sentit que el Consell hagi aprovat la compra de 1.500 ordinadors portàtils i 600 monitors amb elements de videoconferència per al teletreball amb el personal de l’Administració valenciana, per 1,5 milions d’euros i, a el mateix temps, no ho reguli en la Llei.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: