El MUA llança la VI Convocatòria de Residències de Creació en Art Contemporani PLUS

La Universitat d’Alacant, a través del MUA, convoca el sisè Programa de Residències de Creació en Art Contemporani PLUS per donar suport, promocionar i difondre la creació i la recerca artística i cultural, i apropar-la a la ciutadania. En aquesta convocatòria pública es seleccionaran cinc artistes residents o col·lectius, de qualsevol edat i nacionalitat, per realitzar el seu projecte artístic (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, etc.) a les dependències de l’MUA, de el 7 a l’18 de setembre, convertint el museu en un espai de creació i investigació multidisciplinar.

A més, aquestes residències es complementaran amb trobades amb diferents agents culturals per potenciar la projecció i la professionalització dels artistes. Les creacions formaran part d’una exposició col·lectiva que es podrà veure al MUA durant el mes de setembre, amb un ampli programa de visites guiades adreçades a públic en general i un catàleg amb ISBN per a la difusió dels projectes i la promoció dels artistes. Pel que fa a la dotació econòmica, es destinaran cinc aportacions de 450 € bruts per a la producció dels projectes més una dotació de viatge i allotjament de 800 € bruts per a un únic artista o col·lectiu que ho sol·liciti.

Participació i lliurament

S’enviarà un únic projecte en PDF a mua.convocatorias@ua.es fins el 29 de juliol de 2020 que no excedeixi els 10MB i que contingui la documentació de el projecte necessària (descripció, esbossos, fotografies, etc.), obres anteriors i CV , amb dades personals de l’artista o col·lectiu, i amb la indicació de la sol·licitud de dotació de viatge i allotjament. Una comissió formada per tècnics d’art de l’MUA farà la selecció de les propostes i la resolució es publicarà a la pàgina web del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, ia la pàgina web de la Fundació General de la UA.

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: