El PPCS proposa a Diputació un Pacte Provincial contra la violència de gènere

El Partit Popular de Castelló ha proposat a la Diputació Provincial la signatura d’un Pacte Provincial contra la violència de gènere que, dotat amb 200.000 euros, permeti desenvolupar accions a tot el territori provincial que frenin “una xacra que ens afecta a tots”.

La portaveu adjunta del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, ha presentat aquesta iniciativa amb l’objectiu de “promoure el desenvolupament d’accions a tot el territori que vagin dirigides a prevenir la violència de gènere en tots els vessants”. “Per això, considerem que el 2022 seria oportú que es formalitzés aquest gran pacte a Diputació i es dotés amb una partida que proposem que inicialment es xifra en 200.000 euros”.

Aquest fons serviria, tal com ha explicat la portaveu adjunta del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, per promoure el desenvolupament de campanyes, xerrades, cursos, plans municipals i qualsevol altre tipus d’acció als 135 ajuntaments de la nostra província. Una inversió que “hauria d’ampliar-se en funció de la demanda i establir criteris de població per a la seva adjudicació i desenvolupament”.

Des del PPCS “tornem a plantejar propostes útils i necessàries per a la nostra província ja que creiem que en la lluita contra la violència de gènere estem tots implicats”. “I la Diputació Provincial, com a Ajuntament d’Ajuntaments, ha d’assumir una funció de lideratge que des del PPCS donarem suport”.

Cal assenyalar que el Partit Popular de Castelló participarà demà als actes convocats per la institució provincial amb motiu del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. “Apostem pel treball conjunt, el que garanteixi el desenvolupament d’iniciatives que permetin reduir el nombre de víctimes i fomenti la prevenció i sensibilització de situacions de violència de gènere a totes les edats. Perquè acabar amb aquesta xacra és una obligació que a tots ens competeix”, ha conclòs la portaveu adjunta del PPCS a Diputació.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: