El PPCS exigeix al Senat els 13,6 milions que permetin materialitzar els projectes que ja estan aprovats per a les platges de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha elevat a la Cambra Alta una bateria de preguntes per exigir del PSOE que garanteixi la dotació econòmica que permeti executar les obres que la Direcció General de la Costa i el Mar ja té aprovades a la província . La iniciativa, presentada pel senador del PPCS, Vicente Martínez Mus, persegueix assegurar “l’execució de quatre de les prop de 30 obres que l’Estratègia Castelló Sud que va aprovar el PP el 2015 ja contemplava”.

“Sense pressupost no hi ha obra, i sense previsió no hi ha inversió”, ha assenyalat Martínez Mus. “Per això és tan necessari saber si als PGE 2022 el PSOE ha contemplat els quatre projectes que hi ha aprovats per a la costa de Castelló i que sumen 13.674.000 euros. “Volem que el PSOE ens detalli la partida o partides en què es troben reservades aquestes quanties”. Perquè va ser el Partit Popular el que, sota el Govern de Mariano Rajoy va preveure, va projectar i va pressupostar una àmplia i ambiciosa bateria d’actuacions que amb el PSOE han quedat bloquejades”. I “serà un altre govern del Partit Popular, el que de la mà de Feijóo les executi”.

Mentrestant, “fum, propaganda i abandó per a projectes com el de les Marines”. Amb un pressupost de licitació de 3.444.000 euros, “la realitat és que avui els veïns surten al carrer per protestar davant del desistiment manifesta del PSOE”.

És també el cas del projecte bàsic d’actualització del projecte de regeneració de la platja al sud del port de Borriana, que amb un pressupost de licitació de l’obra de 5.666.000 euros segueix sense tenir data al calendari.

La situació no és aliena a Vinaròs, on esperen des de fa anys que s’executi el projecte de reparació i millora de la funcionalitat de les estructures marítimes existents a les platges del Fortí i Fora Forat amb una inversió de 728.000 euros”.

I finalment Xilxes, “on celebrem que s’avanci amb un tràmit que lamentablement s’hauria d’haver agilitzat fa anys. Avui seguim pendents del calendari que fixi l?obra que ha d?estabilitzar el tram de costa sud. Amb un pressupost de 3.836.000 euros, la població està indignada”.

“La solució està a mans de qui va programar aquestes obres i no a mans de qui les paralitza. Al PP estem preparats per resoldre els problemes que el PSOE genera amb el bloqueig dels projectes que defensen el nostre patrimoni. Aquells que a costes estan provocant l’erosió progressiva de les nostres platges i que han detonat en la protesta irada dels veïns d’Orpesa, Cabanes, Moncofa, Nules i tants altres que diuen ja n’hi ha prou amb polítiques que lluny de defensar, ens erosionen”, ha conclòs el senador del PPCS.

Informacio i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: