Carrasco demana prioritzar la seguretat i les emergències amb la creació de les places de bombers de Castelló que necessita el cos municipal per garantir la millor cobertura

La portaveu del Partit Popular, Begoña Carrasco, juntament amb els regidors del PP Sergio Toledo i Juan Carlos Redondo, ha mantingut una reunió amb representants del cos de bombers de l’Ajuntament de Castelló a la seva seu de Tetuan XIV. A la sortida la portaveu Popular ha tornat a reivindicar l’equip de govern que prioritzi la seguretat i la ràpida resposta davant les emergències amb la creació de les places de bombers que necessita aquest cos i que es cobreixin les que encara estan vacants per garantir la millor cobertura.

Carrasco insisteix a aprofitar la Llei 20/21 de 28 de desembre sobre mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l’ocupació pública, per consolidar les places de 19 bombers, encara en situació d’interinitat, i es doti aquests professionals dels recursos tècnics necessaris que els permetin respondre amb les màximes garanties a cada servei.

“Castelló necessita una plantilla dimensionada a la població i ara mateix els serveis mínims no estan coberts amb el personal necessari. En un estiu com aquest, amb tants incendis devastadors, es posa de manifest la necessitat de no escatimar en seguretat emergències. És prioritari dotar del personal necessari el cos de bombers de la nostra ciutat i proporcionar-li els recursos tècnics adequats que garanteixin la millor resposta a cada servei”, afegeix.

Els bombers de la ciutat de Castelló han denunciat des del mes de juny, amb reiterades protestes a la plaça Major i amb la seva presència al Ple, l’abús de la temporalitat. Les escasses 5 places noves no supleixen les necessitats del cos.

“No podem deixar sota mínims aquest cos de seguretat. Manquen bombers i falten agents de Policia Local mentre la inseguretat ciutadana ha crescut prop d’un 30% a la nostra ciutat. Tenir cura dels qui ens cuiden, tenint les plantilles cobertes i amb els recursos materials adequats és indispensable perquè els castellonencs puguin rebre el millor servei”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: